• +385(91)9444432
 •  
 •  

Kako učiniti album za maturante zanimljvim i kreativnim?

Kako? Jako lako! Vjerujte profesionalcima!

Ekipa Modern Foto Studija je ključ ka kreativnom i izvrsnom hermojinsokm rezultatu. Naši suradnici će stvoriti za Vas jedinstveni dizajn, uključujući pri tome sve Vaše želje. Izaći ćemo Vam u susret. Ako nam pošaljete zanimljive fotografije iz vlastitih arhiva to će samo dodati Vašoj foto knjizi dublju individualnost. Suradnici Modern Foto Studije će harmonijski posložiti Vaše fotografije u album za maturante. To mogu biti fotografije iz Vašeg prvog razreda, sa školskih predstava, grupne ili pojedinačne fotografije koje Vam znače mnogo.
Naši profesionalci će se pobrinuti da fotografiranje klijentu učini lakim i na kraju da dobije savršeni rezultat.
Kako bi fotografiranje prošlo u najboljem redu, potrebno je prije toga lijepo se naspavati i pojaviti se na fotografiranju u pozitivnome raspoloženju. Detaljno osmislite svoj izgled: odaberite odjeću, obuću i ostalo što Vam je potrebno za fotografijranje. Obavezno napravite generalnu probu ispred zrcala, prelistajte časopise, video instrukcije o uspješnome poziranju i sl. Fotograf će, bez sumnje, uraditi apsolutno sve što ovisi o njemu: odabrat će aspekt, osvjetljenje, pomoći Vam oko poziranje, ali kretati se ispred fotoaparata morat ćete Vi.
Kada naši fotografi rade portret, onda to znači da će Vam posvetiti toliko pozornosti koliko bude potrebno za dobijanje dobroga kadra. Fotograf Modern Foto Studija obavezno ća Vam pokazati kadar, i ako on Vama ne odgovara, fotografirat će Vas još jednom.
Nemojte zaboraviti koristiti i dodatnu opremu jer upravo originalne stvari u kadru učinit će Vašu fotografiju posebnijom. To mogu biti perle, torbe, šeširi i nakit, odnosno sve što Vam najbolje paše. Volite glazbu? Uzmite velike slušalice! Svirate li gitaru? Odlično! Uzmite ju sa sobom na fotografiranje!
Cure, osim lijepe i prikladne odjeće, moraju imati i dobru šminku. Čak i ako s cura u privatnome životu ne šminka često, pri fotografiranju je šminka obavezna. Kako biste dobili odličnu fotografiju, potrebna je kozmetika. Šminkanje je potrebno uraditi tako da izgleda što prirodnije jer cura mora zračiti „prirodnom“ ljepotom i koristiti pri šminkanju mat tonove.
Vaš iskreni osmijeh, iskre u očima, prijateljski ugodna atmosfera, razuzdanost i vjera u vlastitu ljepotu je ono što čini uspješnim svako fotografiranje.
Zapamtite nešto vrlo bitno! Ti prekrasni trenutci provedeni na fotografiranju sa svojim prijateljima iz škole nikada se neće ponoviti! Neka vrijeme proleti lako i veselo i pomozite fotografu da otkrije Vaš lik pred kamerom! Detalno se pripremivši za fotografiranje za album za maturante, s radošću ćete pregledavati rezultat zajedničkog rada.
Uključite maštu, ne bojte se odvažnih odluka i genijalnih ideja! Predložite i mi ćemo Vas čuti!

Contacts

Feedback

 • Telefon:
  +385(91)9444432
 • adresa:
  Modern Foto Studio d.o.o.
  ul. V. Švalbe 1
  Pula, 52100