• +385(91)9444432
 •  
 •  

Novi jedinstveni poklon - Foto album do Modern Foto Studija!

Foto knjiga je logičan i pravilan završetak bilo kojeg fotografiranja. Nažalost, malo tko zna da postoji takav genijalan proizvod i većina ljudi hoće spremati fotografije u digitalnom formatu na CD-u, tabletu, računalu ili telefonu. Ali u pojedinim situacijama oni gube jedinstvenu mogućnost uživati u komfornom pregledavanju svojih fotografija i pokazati ih svojim bližnjim.

U Modern foto studiju nad izradom svake stranice foto knjige radi specijalno obučen dizajner. On nosi odgovornost za raspored fotografija te smišlja kako će ih harmonijski razmjestiti na stranicama foto albuma. Osim toga, naši dizajneri bave se i dodavanjem posebnih efekata, biranjem fona, mogu promijeniti kvalitetu pojedinih fotografija itd. Zato će Vaša foto knjiga postati jako originalna stvar.
Glavna meta koju Modern foto studijo uzima pri stvaranju svakoga foto albuma je ispričati nekakvu priču iz života klijenta kroz fotografije. Kao osnovu za slične priče može se uzeti bilo što: rođenje djeteta, vjenčanje, matura, Love Story te drugi zanimljivi događaji koji su se odvili u životu klijenta.
Potrebno je naglasiti činjenicu da, pri svakoj izradi dizajna za foto album i duge naše proizvode, naši dizajneri se trude ići korak uz korak s trendovima u svijetu dizajna. Foto knjige Modern Foto Studija razlikuju se od ostalih posebnom lakoničnošću, nemaju višak elemenata, jer su u njima apsolutno sve fotografije stavljeni na svoje mjesto.
Stvaranje albuma za osnovnoškolce, maturante i apsolvente je jako odgovoran posao koju je bolje povjeriti profesionalcima kako bi Vaša sjećanja iz đačkog doba imala najljepšг formu i dizajn.
Modern Foto Studio se ne bavi samo Vašom fotografijom i albumima za osnovnoškolce, maturante i apsolvente, već je profesionalizam naših suradnika nadopunjen i suvremenom opremom.
Modern Foto Studio je najbolja progresivna ekipa koja daje usluge fotografije prve klase. Osim toga, dizajneri Modern Foto Studija očarat će Vas svojom beskrajnom fantazijom, harmonijskim skladom boja i tekstura te kreativnim novatorskim pristupom pri stvaranju albuma za osnovnoškolce, maturante i apsolvente ili foto knjige.

Contacts

Feedback

 • Telefon:
  +385(91)9444432
 • adresa:
  Modern Foto Studio d.o.o.
  ul. V. Švalbe 1
  Pula, 52100